Swipe
Big bag POKON hagengrond (1,5 kuub)
Big bag POKON hagengrond (1,5 kuub)
Gratis schep
Big bag POKON hagengrond (1,5 kuub)

1,5 kuub POKON hagengrond (Big bag formaat)

  • gratis thuisbezorgd
  • geen gesjouw
  • kies je eigen bezorgdag
  • bestel nu, betaal later
Inhoud
- +
299,99
op voorraad
Totaal: 299,99
Verzending binnen 0-2 werkdagen
Plus- en minpunten
  • Voor 100 dagen hagenvoeding
  • Luchtig en vochtvasthoudend
  • Thuisbezorgd met HVO100 dieselwagens
  • Nu met gratis schep t.w.v. 20 euro!
  • na 100 dagen bijmesten

1500 liter aanplantgrond voor hagen


Pokon hagengrond gebruik je voor het aanplanten van haagplanten. Denk aan bijvoorbeeld een beukenhaag, taxushaag, laurierhaag of ligusterhaag. Met deze big bag van 1,5 kuub, oftewel 1500 liter, kun je een groot oppervlak van grond voorzien. De beste periode om je haag te planten is in het vroege voorjaar of in het najaar. Wanneer de al aanwezige grond van neutrale kwaliteit is, kan de hagengrond hiermee worden gemengd.


Tip: Pokon hagengrond bevat voor circa 100 dagen voedingsstoffen. Na deze 100 dagen raden wij aan de hagen regelmatig te bemesten met Pokon Beuken & Hagen voeding.


Samenstelling van Pokon hagengrond


In hagengrond zit de mycorrhiza schimmel. Deze schimmel leeft samen met de wortels van de planten en zorgt voor een optimaal bodemklimaat. Hierdoor zullen je haagplanten goed aanslaan. In de grond zitten verschillende grondstoffen verwerkt, zoals: tuinturf, houtvezel, kalk, beukenbladaarde en TerraCottem. Dit laatste neemt water en voeding op en geeft dit naar behoefte af aan de grond.

Lees meer »

Specificaties

Inhoud
1500 liter
Geschikt voor
Aanplanten
Voedingsduur
2 maanden

Vraag & antwoord

Is dit een duurzame hagengrond?

Pokon Bio Aanplantgrond Tuinplanten, Bomen & Hagen draagt het MPS-certificaat voor duurzaamheid. Dit betekent dat er voor een aanzienlijk deel gebruik wordt gemaakt van hernieuwbare en circulaire grondstoffen.

Waarom is deze grond goed voor mijn planten, bomen en hagen?

In de grond zitten hoogwaardige grondstoffen verwerkt, zoals: tuinturf, houtvezel, kalk, beukenbladaarde en TerraCottem. Deze stoffen bij elkaar zorgen voor een luchtige bodem met een goede structuur. Bovendien bevat de aanplantgrond ook bodembacteriën. Die zorgen ervoor dat je haagplanten snel aanslaan en dat de wortels zich vlot ontwikkelen.

Hoeveel hagengrond heb ik nodig voor het aanplanten van hagen?

Bij het aanplanten van hagen, raden wij aan minimaal 1 zak van 30 liter per strekkende meter te gebruiken. Meng de aanplantgrond met de al bestaande grond, mits deze van neutrale kwaliteit is.

Zit in de bestaande grond bouwgrond of bijvoorbeeld geel zand verwerkt? Dan is het raadzaam 2 zakken per strekkende meter te gebruiken.

Hoeveel hagengrond heb ik nodig voor het aanplanten van bomen?

Voor het aanplanten van bomen raden wij aan 2 zakken van 30 liter te gebruiken.

Hoe wordt deze 1,5 kuub Pokon Hagengrond (big bag formaat) geleverd?

De 1,5 kuub Pokon hagengrond is verdeeld over zakken van 30 liter. Een zak van 30 liter weegt 7700 gram. Deze zakken worden geleverd op een pallet.

Vraag over dit product? Je kan hem hier stellen »
Niet gevonden wat je zoekt?
Of gewoon een vraag?

Vraag het Wouter of zijn collega's!

Strelitiza Nicolai met Wouter