Lavendel snoeien alles over wanneer en hoe!

Kies de kunstkerstboom die bij je past

24 november 2020
Leestijd: 8 minuten

Anderen maken zich straks weer druk over welke kerstboom ze dit jaar in huis halen en wie er dan mee moet gaan sjouwen. Jij niet. Je hoeft de deur niet eens uit. Je zet gewoon je eigen, superduurzame kunstkerstboom op in je eigen tempo. Een kunstkerstboom die jarenlang mee kan en nog gegarandeerd brandveilig is ook. Juist omdat jouw kerstboom jarenlang meekan, is het belangrijk een kunstkerstboom te kiezen die precies bij jou past. Deze blog helpt je daarbij.

Kies je kunstkerstboom

Welk kunstkerstboom-type ben jij?

Om te weten welk ‘kunstkerstboom-type’ jij bent hoef je alleen maar naar deze uitspraken te kijken waarvan er één of meerdere bij jou passen. Zo kom je erachter welk kunstkerstboom-type je bent en welke kunstkerstboom bij jou past!

1. Mijn boom versieren is voor mij een feestje!

Ieder jaar kijk je weer uit naar dat moment: samen met je partner, collega’s vrienden of familie de kerstboom versieren. Een moment waarbij je even echt de tijd hebt voor elkaar en je tijdens het kerstboom versieren gezellig kunt bijpraten. Je houdt alleen niet van dennennaalden over de vloer. Daarom heb je ook voor een kunstkerstboom gekozen.

Past dit kunstkerstboom-type bij jou? Dan hebben we een aantal mooie kunstkerstbomen voor jou in ons kunstkerstbomen-assortiment in verschillende hoogten en prijsklassen. Afhankelijk van hoeveel ruimte jij in je huis of bedrijf hebt en hoeveel geld je aan een kunstkerstboom wilt uitgeven.

Budget-topper: kunstkerstboom Tuscan met zachte, borstelige uitstraling

Wanneer je voor de kunstkerstboom Tuscan kiest, kies je voor een groene, mooi afgewerkte kunstkerstboom die zeer aantrekkelijk geprijsd is. Omdat deze boom uit de Triumph Tree-collectie leverbaar is in verschillende hoogtes, is hij geschikt voor bij je thuis maar komt hij ook goed tot zijn recht in een winkel, bedrijf of in een serre.

Kunstkerstboom Tuscan

De kunstkerstboom Tuscan van Triumph Tree. Handig in een opbergdoos geleverd.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs: kunstkerstboom Milton Spruce

Kies je voor kunstkerstboom Milton Spruce dan kies je voor een kunstkerstboom die nauwelijks van een echte kerstboom is te onderscheiden. Bovendien is deze kunstkerstboom net als kunstkerstboom Tuscan aantrekkelijk geprijsd. Een goed alternatief dus!

Voor een winterse sfeer: kunstkerstboom Forest Frosted

Vind jij dat laagje ijs op dennennaalden ook zo mooi na een nachtje vrieskou? Met de Forest Frosted haal je dat effect naar binnen. De uiteinden van de naalden van deze kunstkerstboom zijn wit waardoor het net lijkt of de boom een nachtje in de vrieskou heeft gestaan. Een echte eyecatcher die ook in grotere formaten geleverd wordt.

Kunstkerstboom Forest Frosted

De kunstkerstboom Forest Frosted van Triumph Tree. Handig in een opbergdoos geleverd.

Versierhulp

Natuurlijk vind jij het versieren van je boom een feestje. Maar soms is een handige versierhulp toch welkom. Kijk in het schema hieronder om te bepalen hoeveel lampjes en kerstballen jouw kunstkerstboom nodig heeft!

Kunstkerstboom Forest Frosted

2. Ik ben geen ster in kerstverlichting ophangen

Als jij kerstverlichting ophangt in je boom kom je nooit uit met het aantal lampjes of worstel je met het lichtsnoer. Verder vind je het wel leuk om je boom een eigen karakter te geven door de kerstversieringen die je erin hangt.

Past dit kunstkerstboom-type bij jou? Dan zijn deze kunstkerstbomen met LED-verlichting misschien iets voor jou!

Ideaal voor in huis: kunstkerstboom groen inclusief LED

De kunstkerstboom groen inclusief LED-verlichting heeft de ideale afmeting voor een plekje in jouw huis. De boom is makkelijk op te zetten en voldoet aan de Europese wetgeving voor brandveiligheid.

Kunstkerstboom Winston met LED-verlichting: ruimte voor creativiteit!

Houd jij van een kunstkerstboom met een breed uitlopende vorm zodat je er lekker veel kerstdecoraties in kwijt kan? Dan is kunstkerstboom Kingston met LED-verlichting de boom voor jou!

3. Ik kies met kerst voor gemak

Bij kerst denk jij vooral aan ontspannen, veel tijd doorbrengen met familie en vrienden en lekker feestvieren. Kerststress en vliegen en vangen in huis om het in die zogenaamde kerstsfeer te brengen, komen niet voor in jouw woordenboek. Jij gaat met kerst vooral voor gemak.

Past dit kunstkerstboom-type bij jou? Dan raden we je één van de kant-en-klare One Minute Tree’s aan! De naam zegt het al: deze bomen staan binnen één minuut in je kamer nadat je hem uit de opbergdoos hebt gehaald, met kerstboomverlichting en versiering en al! Dus ga jij voor rood, wit, zilver of goud qua kerstboomversiering dit jaar inclusief LED-verlichting? Bekijk dan dit filmpje en ons assortiment One Minute Tree’s!

Kies hier je One Minute Tree:

4. Ik wil een witte kerst

Hoe miezerig het buiten ook is, dit jaar heb jij een witte kerst! Wij helpen jou deze kerstwens in vervulling te laten gaan met kunstkerstboom One Minute Tree Wit van 180 centimeter of onze prachtige kunstkerstboom Icelandic Pine. De Icelandic Pine is een volle kunstkerstboom die je naar hartelust kunt versieren. En wanneer je geen zin hebt in gepriegel met kerstdecoraties kies je voor de One Minute Tree Wit met witte kerstversiering. Is jouw kerstsfeer na het opzetten en versieren van je boom nog niet wit genoeg? Hang dan hier en daar nog een leuke witte kerstkrans op of een kerstkrans die je bespuit met kunstsneeuw voordat je hem ophangt!

Kerstkransen
Geschreven door: Merel Productspecialist